Om Mobilavtale.no

Mobilavtale.no er en tjeneste for sammenlikning av mobilabonnement. Vi hjelper deg med å finne den beste mobilavtalen til deg og din økonomiske situasjon, en automatisert prosess som starter med noen få tastetrykk.

Det kan være vanskelig å finne det beste mobilabonnementet. Det som dekker alle dine behov, og samtidig passer inn i budsjettet. Dette gjelder spesielt om du ikke er kjent med terminologiene i mobilbransjen, eller er en spesielt interessert forbruker som jevnlig søker markedet etter de beste løsningene. En sammenlikningstjeneste som Mobilavtale kan hjelpe deg med å finne den beste mobilavtalen til ditt behov. Vi samarbeider med en rekke operatører, og med noen tastetrykk sender vi en forespørsel, som gjør at du får det beste tilbudet.

Markedet forandrer seg hurtig. I tillegg til at prisnivået aldri har vært lavere, er det stor konkurranse blant operatørene, noe som kommer deg til gode. Når en operatør tar nye grep følger konkurrentene med. I bransjen er det kamp om kundene, og selskapene gjør nesten alt for å få deg som kunde. Gjennom oss har våre partnere tilgang til avtaler, som er så gode, at du ikke visste de eksisterte.

Hvis du er student eller har flere abonnement til bedriften, kan det være ekstra mye å spare på en rask sammenligning av priser. Enten sparer du penger, ellers får du bekreftet at mobilavtalen du har er ekstra god. Så enkelt er det, verken mer eller mindre.

Hvilken rolle har Mobilavtale?

Vi er ikke et selvstendig mobilselskap, men en uavhengig sammenligningstjeneste som samarbeider med de fleste operatørene, med et mål om å gi deg best mulig vilkår til din mobilavtale. Når du registrerer deg gjennom vår tjeneste, formidler vi informasjonen din videre til våre partnere, som i tur og orden presenterer sine tilbud for deg. Hvis du blir kunde hos en av partnerne våre, kan vi få et fastsatt honorar. Det er dermed mobilselskapene som betaler oss, og vår rådgivning blir helt kostnadsfri for deg.

Hvem står bak Mobilavtale?

Tjenesten har sitt utløp fra den tiden vi selv jobbet som selgere i mobilbransjen, og så med egne øyne hvor store sprik det er mellom de ulike operatørene og deres abonnementsløsninger. Dette ønsket vi å gjøre noe med. Et av de store spørsmålene vi jevnlig får fra våre brukere, er hvorfor det normalt varierer så stort mellom priser og vilkår hos de ulike operatørene. Det finnes mange muligheter for å sammenligne priser og tilbud, men som regel med begrensede resultat, og spesielt om man gjør det selv.

Hva om denne prosessen kunne effektiviseres og forbedres? Vi begynte i utgangspunktet å bygge Mobilavtale for å skaffe relevante kunder til eget bruk, men innså raskt at behovet var større enn vi hadde forutsett. Tjenesten ble derfor raskt leverandøruavhengig og kundesentrert: slik at vi samarbeider med de aller fleste, og på et generelt grunnlag ønsker å tilby deg best mulig avtale.

Ideen om å bygge leverandøruavhengige og kundesentrerte tjenester vokste seg raskt større, og selskapet bak tjenesten er i dag et teknologiselskap som jobber med «client aquisition», «lead generation» og digital markedsføring for flere store merkevarer i Skandinavia. Vi har nå blitt til en rekke eksperter innen digital markedsføring, salg og systemutvikling. Sammen jobber vi for å skape smarte løsninger som matcher riktige kunder med riktige merkevarer. Siden oppstarten i 2020 har vi levert flere tusen leads og kunder til våre partnere. Jobber du i et mobilselskap, og ønsker flere kunder? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Vi håper du kommer til å benytte våre tjenester. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger.

Beste hilsen
Dine venner hos Mobilavtale.no

Hent ditt uforpliktende tilbud »