Har du blitt oppringt av oss?

Obsidione (som eier Mobilavtale.no) er et leadgenereringsselskap som jobber med å bygge flere kundeforhold for våre partnere. Vi er spesialister i å hjelpe bedrifter med å bygge relasjoner til potensielle kunder. I den forbindelse driver vi en rekke merkevarer i ulike bransjer, og har ansvaret for salg og kundeservice for disse merkevarene.

Vi jobber ikke med salg – men ren rådgivning. Vårt mål er at du skal spare penger, gjennom å sammenligne tilbudene du allerede har i dag. Vårt arbeid skal alltid være profesjonelt, av høy kvalitet og skreddersydd til hver enkelt person. Hvis du blir oppringt av oss, ber vi om at du tar et minutt til å lytte til det vi har å si. Det behøver ikke å være en tilbudssamtale, selv om det kan være det. Hvis du ønsker å finne ut konkret hvorfor vi har kontaktet deg, er det bare å ta kontakt med oss. Inkluder telefonnummeret du ble oppringt fra.

Privatpersoner

Vi kontakter månedlig en rekke privatpersoner med formål om å tilby sammenlikning av dagens produkter og tjenester. For Mobilavtale.no kjører vi denne våren en utstrakt markedsføringskampanje der vi kontakter ulike segmenter, med formål om å innhente tillatelse til at våre mobiloperatører kontakter deg. Vårt ringegrunnlag er til enhver tid vasket mot det gjeldende reservasjonsregisteret. Dette betyr at det ikke skal ringes til de som har bedt om å bli fraværende fra reklame – og dette følger vi nøye opp. Vi samler heller ikke inn personopplysninger på forhånd utover offentlig tilgjengelig informasjon. Dersom du ikke ønsker å bli kontaktet, vennligst gi oss beskjed om dette.

Vårt mål er at du skal spare penger. Vi jobber ikke med salg, men ren rådgivning. På en objektiv måte ønsker vi å sammenlikne tilbudene du har i dag, slik at du kan finne den beste løsningen til ditt behov. Enten det er snakk om bedre tilbud, eller bedre funksjonalitet i dine nåværende tjenester. Vi har ingen egeninteresse i om du blir kunde – men ønsker kun å formidle kontakt mellom deg og våre partnere. Alle samtaler blir tapet for kvalitetssikring, og laget i maks 365 dager.

Bedrifter

Vårt B2B Account Management team kjører denne våren i gang en egen kampanje for selskaper i ulike størrelser. I løpet av våren 2023 skal vi kontakte over 30.000 norske selskaper og tilby bedre avtaler på deres mobilabonnement. Vi følger naturligvis opp alle lovmessige bestemmelser som gjelder ved salgsarbeid og markedsføring, og benytter oss av offentlig tilgjengelig informasjon gjennom markedsføringsloven §15.

Dersom du ikke ønsker at vi kontakter deg, eller har spørsmål til hvorfor vi har kontaktet deg, ber vi deg vennligst gi beskjed om dette.