Bli affiliate

Affiliate markedsføring er en resultatorientert metode som handler om å oppnå konverteringer. Vi søker nå flere samarbeidspartnere som ønsker å være en del av vår vekst, og tilby gode løsninger innen prissammenligninger til brukere innenfor våre målgrupper.

Vi ønsker spesielt å samarbeide med deg som eier eller administrerer en rekke nettsteder med relevant trafikk, har noen års erfaring med digital markedsføring og har god kjennskap til privatøkonomi. Det er en fordel om du har god teknisk forståelse, slik at du kan hjelpe oss med å tilpasse løsninger som passer tjenestens behov. For å delta i vårt affiliateprogram trenger du ikke å ha en nettbutikk eller lignende, men det er fint om du har en blogg eller nettsted som passer innen vårt segment, eller relevante kanaler innen sosiale medier.

Er du klar for et samarbeid? Vennligst ta kontakt med oss ved å klikke her, slik at vi kan diskutere nærmere detaljer og kompensasjonsordninger. Komplette vilkår og betingelser sendes på forhånd ved en mulig samarbeidsavtale.

Som hovedregel tillater vi ikke å kombinere vårt affiliate-program med bruk av PPC-annonsering, betalte annonser i sosiale kanaler, budgivning på våre eller våre partneres navn og merkevarer, direkte lenkebygging i søkemotorer eller andre nedlastbare programmer som plugins og programvare, eksempelvis programvare for autogenerering av leads.